#smartsaving  | 29.08.2017

#smartsaving от БНП Париба с интуитивен дизайн и 50 лв. бонус лихва

Да се пазарува онлайн е удобно, а и изгодно – често ползваме добри отстъпки от търговците и  харчим само за предварително набелязани стоки. Оказва се, че пестенето онлайн също има своите предимства – става лесно и ни осигурява спокойствие и днес, и утре!

В постоянно променящия се свят държим всичко да става бързо и удобно. Когато става дума за парите ни - и сигурно. В БНП Париба се вълнуваме какво е важно за нашите клиенти и затова финансовите ни експерти създадоха през 2013 г. нов за българския пазар модел за онлайн спестяване.

Нарекохме услугата „Депозити с бъдеще" и не преставаме да комбинираме с нея сигурност, надеждност и първокласно обслужване за клиентите ни. Наскоро обновената ни платформа е интуитивна, с нея се работи удобно дори през екрана на смартфон, а откриването на депозит е оптимизирано в няколко лесни стъпки.

С умен дизайн платформата ви предлага лесен, бърз и удобен начин да се погрижите за спестяванията си онлайн и да правите справки за парите си в движение. Регистрацията отнема до 10 минути и може да бъде извършена изцяло онлайн. Целият процес е безплатен за вас, няма такси за откриване, поддържане на сметка и онлайн банкиране.

До края на септември важи и преференциалното ни предложение за нови клиентибонус лихва от 50 лв. като надбавка към обявените лихвени проценти. Можете да се възползвате от него, ако откриете онлайн депозит със срочност 12 или 24 месеца и стойност над 4000 лв. / 2000 евро.  

Иновативната платформа на БНП Париба е интелигентно решение, което цени личното ви време, на разположение е 24/7, и не ви ангажира с излишни действия, като например посещението на банков клон. И гарантира спокойствие. Не на последно място – това е един от изпитаните начини да заделите средства за мечтана почивка или непредвидена ситуация.

Design by Despark - Website Design London