#smartsaving  | 10.12.2020

Онлайн депозит в пет лесни стъпки

Научете повече за процеса на откриване на депозит онлайн и за сигурността, която предлага платформата “Депозити с бъдеще” на БНП Париба.

В натовареното и забързано ежедневие все по-често прибягваме до технологиите и улесненията, които те ни предлагат, за да разполагаме с повече време за себе си и за близките ни хора. И въпреки това, що се отнася до финансите ни, една немалка част от потребителите биха подходили по-предпазливо, ако процесът включва онлайн операции. Изключение не прави и откриването на онлайн депозит. Хубаво е да знаем, че на българския пазар има решения, които комбинират сигурност и комфорт с модерни технологии и първокласна грижа за нашите спестявания. А това е особено важно в настоящия момент на социална дистанция.

Сега се разположете удобно на дивана вкъщи с чаша ароматно кафе и вижте как в пет лесни стъпки можете да се погрижите за спестяванията си с онлайн депозит в една от най-авторитетните банки в Европа.

Стъпки за откриване на онлайн депозит

1. Попълване на кратка регистрационна форма от сайта на банката

Вече сте в официалната онлайн платформа на БНП Париба – “Депозити с бъдеще”. Изберете от промоционалните ни оферти или задайте сами параметрите на вашия депозит. Следва кратка форма, в която попълвате вашите имена, имейл и телефон. Важно е телефонът да бъде правилно изписан, тъй като на него по-късно ще получите код за активация.

След като въведете тази информация имате възможност да изберете дали да продължите с регистрацията или да отложите попълването на данните за по-късно.И в двата случая е хубаво да са ви под ръка:

  • Личната ви карта
  • Мобилния ви телефон
  • Номер на лична банкова сметка (IBAN)

В случай че по някаква причина не можете да продължите регистрацията, имайте предвид, че вашите данни се съхраняват в платформата за период до пет дни, така че да завършите процеса в удобно за вас време. Имате възможност да прехвърлите регистрацията от мобилно устройство на лаптоп – за по-удобно попълване на онлайн формата.

2. Откриване на клиентска сметка

За да бъде открита такава е необходимо да бъдат предоставени лични данни като дата на раждане, ЕГН, националност, адрес. Същата информация щяхте да споделите и в нашия банков салон.

3. Попълване на информация, свързана с работното място

4. Предоставяне на данни за референтна сметка

Референтната сметка представлява ваша сметка в друга банка, от която ще бъде захранена новооткритата онлайн депозитна сметка. От нея ще се прави всеки превод на средства от и към новооткрития депозит.

5. Прикачване на снимана лична карта

И не забравяйте задължителното условие собственоръчно да поставите надпис „Вярно с оригинала“, така както бихте направили и в офис на банката. Тук разликата е, че просто прикачвате .JPGфайл. И това е последната стъпка, която трябва да бъде извършена в онлайн регистрацията.

Как е гарантирана сигурността на платформата

Въпрос от особена значимост, предвид информацията, необходима за откриване на сметка по дистанционен път. Онлайн платформата “Депозити с бъдеще” е защитена със SSL (Secure Socker Layer) технология, като логин информацията за вход в системата се изпраща на клиента в криптиран формат и по два различни канала за комуникация. Идентификационният процес включва използването на TAN код (Transaction Authentication Number), който се получава като SMS на персоналния мобилен номер, въведен от клиента в системата, и е с валидност 3 минути.

Присъединете се към хората, които поставят сигурността на първо място. Разгледайте актуалните ни промоционални оферти и се погрижете за спестяванията си с онлайн депозит още днес.

Design by Despark - Website Design London