Уважаеми клиенти, за сигурно и удобно управление на вашите спестявания препоръчваме да ползвате следните дигитални канали: електронно банкиране, имейл: customercare_bg@bnpparibas.com, тел. 0700 11 004. Бъдете здрави! От екипа на БНП Париба.

#smartsaving  | 14.10.2020

5 ключови предимства на онлайн депозитите

Палитрата със спестовни инструменти в ХХI-ви век е изключително богата. Въпреки това разнообразие, срочните депозити си остават един от най-сигурните инструменти за управление на спестяванията, предлагащи оптимално съчетание между ликвидност и доходност. Те са чудесен начин да си гарантираме, че парите ни ще са налични, когато ни потрябват, в съответствие с нашите планове.

В тази статия ще разгледаме пет ключови предимства на онлайн депозитите, които комбинират силните страни на класическите банкови срочни депозити и възможностите, които предлагат модерните технологии за електронно банкиране:

  • Удобство: онлайн откриването на депозит ви осигурява безопасност като гарантира социална дистанция, а и спестява времето за придвижване до банков клон. В онлайн платформата „Депозити с бъдеще“ на БНП Париба например, първоначалното регистриране отнема около 15 минути, достатъчно е да имате смарт устройство и достъп до интернет. Направете го в удобни за вас време и място, например от пейка в парка или от слънчевия балкон вкъщи през почивните дни; 
  • Сигурност: виртуалните депозитни платформи са обезпечени от последните информационни технологии. Онлайн банкирането вече има история от няколко десетилетия и сигурността е на изключително високо ниво;
  • Безплатно е: Съчетанието от две или повече банкови такси (напр. за откриване и поддържане на депозитна сметка, за ползване на онлайн банкиране) може да „изяде” лихвата за срока, за който депозирате спестяванията си. Затова предварително проверете информацията за подобни такси и ги отчетете при избора на банка. Така например откриването, поддържането и закриването на депозитна сметка в БНП Париба е безплатно. На практика вашият срочен депозит в БНП Париба е без разходи;
  • Атрактивни лихви: С онлайн депозитите на БНП Париба ние ви предлагаме атрактивни лихвени условия и изключително ниво на обслужване. Ще получите вниманието, което заслужавате – основната ни цел е да намерим заедно най-доброто решение за вашите спестявания. Пълна информация за условията на Депозити с бъдеще ще намерите тук.
  • Финансова независимост или как да управляваме непредвидените ситуации и свързаните с тях разходи. Независимо дали ни предстои спешен ремонт на автомобила или на теч от покрива, такива неочаквани събития най-вероятно ще се отразят сериозно на личния ни бюджет. Един от начините да бъдем по-подготвени за подобни ситуации е да започнем да спестяваме за спешен фонд. Отделяйте за целта част от дохода си всеки месец, без значение колко малка е сумата. Онлайн депозитът е чудесно решение, ако искате да имате бърз и сигурен достъп до средствата си от такъв авариен фонд.

В БНП Париба се стремим да отговорим на вашите очаквания за оптимална доходност на спестяванията, затова препоръчваме да следите нашата страница и каналите ни в социалните медии за актуалните условия по депозитите, които предлагаме. Присъединете се към хората, които ценят удобството на онлайн услугите и сигурността за спестяванията си! Вижте нашите предложения и заявете своя онлайн депозит тук.

 

Design by Despark - Website Design London