Уважаеми клиенти, за сигурно и удобно управление на вашите спестявания препоръчваме да ползвате следните дигитални канали: електронно банкиране, имейл: customercare_bg@bnpparibas.com, тел. 0700 11 004. Бъдете здрави! От екипа на БНП Париба.

#smartsaving  | 30.07.2020

Освежаващ летен бонус за вашите спестявания

Лятото винаги ни носи добро настроение, а наред с планирането на сезонната почивка, периодът е подходящ и да подредим приоритетите по отношение на спестяванията си.

За да насърчим вашите планове създадохме освежаващо лятно предложение с допълнително лихвено възнаграждение към спестяванията ви. Ще го получите под формата на 50 лева фиксирана бонус лихва, ако откриете онлайн депозит в БНП Париба в периода 1-21 август 2020 година.

Предложението e валидно за нови и съществуващи клиенти, които до 21 август включително  се регистрират в онлайн платформата "Депозити с бъдеще" на БНП Париба и открият депозит със срок от 12, 24 или 36 месеца и минимална стойност 5000 лв. Пълна информация за условията на кампанията ще намерите тук.

Онлайн откриването на депозит ви осигурява безопасност като гарантира социална дистанция, а и спестява времето за придвижване до банков клон. Първоначалното регистриране в БНП Париба става за около 15 минути, достатъчно е да имате смарт устройство и достъп до интернет. Направете го в удобни за вас време и място, например от сенчеста пейка в парка или от слънчевия балкон вкъщи през почивните дни. За по-бързо и лесно попълване на онлайн формуляра е добре предварително да подготвите:

  • копие от личната си карта (можете да направите такова с камерата на вашия телефон); повече информация относно събираните от банката лични данни ще намерите тук;
  • IBAN номер на ваша референтна сметка в друга банка, от която ще преведете сумата за депозита;
  • информация за произхода на вашите доходи;

В случай че вече имате онлайн регистрация в БНП Париба – клон София и като клиент на банката желаете да откриете нов депозит, е необходимо само да влезете в електронното банкиране на „Депозити с бъдеще“, да изберете срочност за вашия депозит и да изпратите заявка за откриването му.

Проверете какви са актуалните ни лихвени предложения и заявете вашия онлайн депозит още днес.

 

Design by Despark - Website Design London