#smartsaving  | 08.04.2020

Да се погрижим за спестяванията, без да излизаме от дома си

Домът е мястото, където се чувстваме сигурни и спокойни. В него общуваме с най-близките си, отморяваме след напрегнат ден, забавляваме се. Домът е и мястото, в което най-често градим своите планове за бъдещето. А с бъдещето е свързана и грижата за спестяванията ни.

Благодарение на интернет никога досега не е било по-лесно да извършваме тази делова дейност в домашни условия, например от дивана в дневната. Предимството на приятната атмосферата ни улеснява да фокусираме цялото си внимание за целта. Не по-малко важно - избягваме придвижването в града за посещение в банков клон, изчакване на гише и физически контакти с други хора.

Как да се погрижим за спестяванията си с онлайн платформа за откриване и управление на депозити?

Нужни са ви интернет и свързан към него компютър, лаптоп, таблет или смартфон. Вижте нашите препоръки по-долу, които ще ви помогнат да решите как да подходите с личния си бюджет:

  • Проверете наличните средства по банковите си сметки;
  • Преценете до каква част от тези средства бихте искали да имате постоянен достъп и можете да оставите на безсрочен влог, и за каква част трябва да положите целенасочени грижи;
  • Потърсете алтернатива на безсрочните разплащателни сметки като насочите средствата, които ще са ви необходими след време, към срочен депозит като един от най-сигурните и предпочитани инструменти за спестяване. 

За да улесним грижата за спестяванията и да я направим изпълнима дори от дома, създадохме иновативен продукт - онлайн платформата „Депозити с бъдеще”. Тя прави възможно изцяло онлайн:

  • Да избираме между няколко промоционални оферти, или пък
  • Да изберем депозит по собствена мярка, като сами определим сумата, срока и валутата на депозита;
  • Да извървим онлайн стъпките по регистрирането на нов клиент за 15 минути, да преведем сумата, да управляваме депозита си онлайн, като във всеки момент можем да разчитаме и на консултация по телефон и дигиталните канали за комуникация от експерт от екипа на „Депозити с бъдеще”.

Защо „Депозити с бъдеще” са вярното решение на спестяванията ни:

  • БНП Париба е лидер в банковите и финансовите услуги в Европа с многобройни награди от финансовата общност. Изключително признание за над 20-годишния ни опит на българския пазар са наградите за най-добър чуждестранен банков клон, получени през 2014, 2015 и 2017 г.
  • Иновативен продукт от една от най-сигурните банки в Европа – БНП Париба инвестира непрестанно в развитието на нови технологии, прилагани във финансовия сектор;
  • Атрактивни лихвени условия и изключително ниво на обслужване - ще получите вниманието, което заслужавате;
  • Откриването и управлението на депозит в БНП Париба, както и достъпът до електронното банкиране, свързано със спестовния продукт, са напълно безплатни.

Присъединете се към хората, които ценят удобството на дома и сигурността за спестяванията си! Ние сме на разположение, за да ви помогнем да се погрижите за своите средства с онлайн депозит. Вижте нашите промоционални предложения тук.

Design by Despark - Website Design London