Уважаеми клиенти, с оглед на обявеното в страната извънредно положение, моля да ползвате за връзка с нас следните канали за комуникация: тел. 0700 11 004, имейл: customercare_bg@bnpparibas.com, както и електронното ни банкиране (за съществуващи клиенти). Препоръчваме ви да отложите посещенията в банковия салон. Благодарим за разбирането! От екипа на БНП Париба.

#smartsaving  | 02.03.2020

Пролетен бонус за вашите спестявания

През пролетта природата се пробужда отново и този преход между сезоните е навлязъл дълбоко в нашите традиции. С обещание за здраве и плодородие, преплетените бели и червени нишки ни носят радост и увереност в началото на новия природен, а защо не и спестовен цикъл.

Пролетта е подходящо време за свежо начало за вашите спестявания. Заредени с оптимизма на сезона, обновете целите си – прегледайте отново какво ви предстои и къде искате да бъдете след година или две, какви средства за постигане на целите си бихте могли да заложите отсега. За да насърчим обновяването на вашите планове отправяме специално пролетно предложение за допълнителна лихва към спестяванията ви: открийте онлайн депозит в БНП Париба в периода 1 – 22 март 2020 година и ще получите 50 лева бонус лихвено възнаграждение.

Предложението e валидно за нови и съществуващи клиенти, които открият нов депозит със срочност 12, 24 или 36 месеца с минимална стойност 4,000 лв. Пълна информация за условията на кампанията ще намерите тук.

За да се погрижите за спестяванията си с онлайн депозит в БНП Париба са ви необходими около 15 минути за първоначална регистрация. Можете да се регистрирате в удобни за вас време и място, например вечер у дома. За по-бързо и удобно попълване на онлайн формуляра е добре  предварително да подготвите:

  • копие от вашата лична карта (можете да направите такова с камерата на вашия телефон);
  • IBAN номер на ваша сметка в друга банка, от която ще направите превода;
  • информация за произхода на вашите доходи.

В случай че вече сте клиент на БНП Париба – клон София и желаете да откриете нов депозит, необходимо е да влезете в електронното банкиране на „Депозити с бъдеще“, да изберете срочност и валута за вашия депозит и да изпратите инструкция за откриването му.

Проверете какви са актуалните ни лихвени условия и заявете тук вашия онлайн депозит още днес.

 

Design by Despark - Website Design London