Уважаеми клиенти, с оглед на обявеното в страната извънредно положение, моля да ползвате за връзка с нас следните канали за комуникация: тел. 0700 11 004, имейл: customercare_bg@bnpparibas.com, както и електронното ни банкиране (за съществуващи клиенти). Препоръчваме ви да отложите посещенията в банковия салон. Благодарим за разбирането! От екипа на БНП Париба.

Новини | 21.02.2020

Мартенички с кауза

С наближаването на 1-ви март екипът на БНП Париба реши да приветства наближаващата пролет със съвместна инициатива с Фондация „Дечица”.

На 19 февруари салонът на банката се преобрази в импровизирана работилница, в която майстори бяха малки и големи. Ателието за червено-бели творения обогати знанията на децата, свързани с произхода на мартениците и традициите в изработката им. Малчуганите заедно със служителите от банката впрегнаха своите сръчност и въображение за създаването на автентични мартеници, които носят пожелания за здраве и плодородие.

Всеки желаещ, ще може да дойде и да си закупи мартеничка с кауза, сътворена от детската фантазия. Изработките ще се продават от фондацията в Салона на банката на 26 февруари от 11 до 15 часа. Събраните средства ще бъдат използвани от фондацията за подкрепа на деца, основно без родители, в четири центъра за настаняване от семеен тип в София.

Фондация „Дечица” вече над 10 години работи с деца на възраст 3-18 години, в неравностойно положение, следвайки идеята, че е по-добре да научат децата „сами да си ловят риба, вместо да им я дават наготово”. Фондацията подкрепя децата от институции като разширява социалния им периметър.

Design by Despark - Website Design London