Уважаеми клиенти, за сигурно и удобно управление на вашите спестявания препоръчваме да ползвате следните дигитални канали: електронно банкиране, имейл: customercare_bg@bnpparibas.com, тел. 0700 11 004. Бъдете здрави! От екипа на БНП Париба.

#smartsaving  | 21.11.2019

Зелен петък 2019: #smartsaving ден с БНП Париба

„Депозити с бъдеще“ от БНП Париба отново отправят #smartsaving предложение: да превърнем Черния петък (29 ноември 2019 г.) в Зелен и вместо да харчим ненужно, да бъдем различни и да се погрижим за спестяванията си. Банката на променящия се свят предлага допълнителен бонус към първокласната грижа за нашите спестявания: 75 лева бонус лихва, в случай че открием онлайн депозит в периода 22.11.2019 г. до 29.11.2019 г.

Предложението важи за нови клиенти, с депозит със срочност 12, 24 или 36 месеца и минимална стойност 5000 лв. Необходимо е да  въведете промо код Зелен петък в онлайн формата за откриване на депозит. Общи условия за кампанията можете да разгледате тук.

Онлайн платформата на БНП Париба е интуитивна, а откриването на депозит е оптимизирано в няколко стъпки, които следваме лесно и удобно дори през екрана на мобилното си устройство. Услугата е без такси за откриване, поддържане на сметка и онлайн банкиране, свързано с управлението на депозита. Клиентите могат да разчитат на експертната грижа на персонален мениджър.

Идеята за Черния петък се заражда в САЩ през 50-те години на миналия век, но вече се отбелязва по цял свят и по традиция с него започва коледното пазаруване. Търговците изкушават с намаления, а хората често купуват ненужни стоки само заради примамливите им цени. Отново в САЩ отскоро съществува и инициатива като #GreenFriday. Тя кани гражданите в същия този петък да посетят безплатно природни паркове и исторически резервати, за да прекарат време с най-близките си сред природата.

„Депозити с бъдеще“ от БНП Париба също предлагат алтернатива и допълнително свободно време за важните неща в живота. Изберете от нашите промоционални депозитни оферти и се погрижете за спестяванията си още днес.

Design by Despark - Website Design London