#smartsaving  | 04.02.2019

Банката на променящия се свят със специално предложение към читателите на правния портал Lex.bg

БНП Париба е водеща банка в Еврозоната и е една от най-стабилните финансови институции в света, представена в 73 държави. Присъстваме на българския пазар от 1994 г., познаваме потребностите на своите клиенти и постоянно се стремим да им предлагаме най-добрите решения. Знаем, че в променящия се свят хората ценят времето си повече от всякога. Това важи с още по-голяма сила за представителите на натоварени и динамични професии като адвокати, съдии, нотариусии др.

Затова създадохме „Депозити с бъдеще“ - иновативен модел за онлайн спестяване, при който не е необходимо посещение на банков клон за откриване и управление на депозитната сметка.  До 31 март 2019 г. е валидно и нашето специално #smartsaving предложение към читателите на Lex.bg: 50 лева бонус лихва за нови клиенти на БНП Париба, открили своя първи „Депозит с бъдеще“ в посочения период на кампанията. Създаването на депозит става лесно, удобно и сигурно през интуитивната онлайн платформа, а услугата е без такси за откриване, поддържане на сметката и онлайн банкиране, свързано с депозити.

Предложението важи за клиенти, направили онлайн регистрация в платформата "Депозити с бъдеще" от БНП Париба с промо код BonusLX50 до 31 март и открили депозит със срочност 12, 24 или 36 месеца, с минимална стойност 4000 лв. / 2000 евро. Пълна информация за условията на кампанията ще намерите тук.

За да се погрижите за спестяванията си с онлайн депозит в БНП Париба са ви необходими около 15 минути за първоначална регистрация, която можете да направите в удобни за вас време и място, например вечер у дома. В процеса на попълване на онлайн формуляра е необходимо да предоставите: 

  • информация за източниците на вашите доходи;
  • копие от вашата лична карта (можете да направите такова с камерата на вашия телефон); повече информация относно събираните от банката лични данни ще намерите тук;
  • IBANномер на ваша референтна сметка в друга банка;
  • промо код за участие в кампанията.

Проверете какви са актуалните ни промоционални предложения и заявете вашия онлайн депозит още днес. 

Design by Despark - Website Design London