Уважаеми клиенти, за сигурно и удобно управление на вашите спестявания препоръчваме да ползвате следните дигитални канали: електронно банкиране, имейл: customercare_bg@bnpparibas.com, тел. 0700 11 004. Бъдете здрави! От екипа на БНП Париба.

Новини | 16.12.2020

БНП Париба се насочва към мобилността на утрешния ден

Онлайн депозит в пет лесни стъпки

#smartsaving  | 10.12.2020

Онлайн депозит в пет лесни стъпки

В натовареното и забързано ежедневие все по-често прибягваме до технологиите и улесненията, които те ни предлагат, за да разполагаме с повече време за себе си и за близките ни хора. Хубаво е да знаем, че на българския пазар има решения, които комбинират сигурност и комфорт с модерни технологии и първокласна грижа за нашите спестявания. А това е особено важно в настоящия момент на социална дистанция.

Нов поглед към естеството на спестяванията ускорява промяната

#smartsaving  | 04.12.2020

Нов поглед към естеството на спестяванията ускорява промяната

Личните спестявания имат решаваща роля в икономиката. Парите, съхранявани в банки, в действителност се ползват за финансиране на частни и обществени начинания. И въздействието на спестяванията не е само това. Избирайки даден критерий (екологичен, социален или управленски) клиентите решават не само как да бъдат управлявани парите им, но и как чрез съответния избор да се генерират ползи за проекти с положително икономическо въздействие. 

Пет съвета за предпразнично пазаруване с отговорно отношение към личния бюджет

#smartsaving  | 27.11.2020

Пет съвета за предпразнично пазаруване с отговорно отношение към личния бюджет

С наближаването на Коледните празници зачестяват промоционалните кампании на търговците, предлагащи продукти с отстъпки в цените. Добре е обаче да преосмислим купуването на стоки, само защото са с намалени цени, без да са ни необходими. Импулсивните покупки са вълнуващи, но въздействието им може да не е добро в дългосрочен план.

Как да открия депозит без да посещавам банков клон

#smartsaving  | 17.11.2020

Как да открия депозит без да посещавам банков клон

Онлайн депозити се предлагат от години на българския пазар, а една от първите виртуални платформи за управление на спестяванията у нас, е разработена от БНП Париба – клон София. Услугата “Депозити с бъдеще” е специално адаптирана за нуждите на българските потребители, които предпочитат да управляват спестяванията си удобно и сигурно.

5 ключови предимства на онлайн депозитите

#smartsaving  | 14.10.2020

5 ключови предимства на онлайн депозитите

Палитрата със спестовни инструменти в ХХI-ви век е изключително богата. Въпреки това разнообразие, срочните депозити си остават един от най-сигурните инструменти за управление на спестяванията, предлагащи оптимално съчетание между ликвидност и доходност. Те са чудесен начин да си гарантираме, че парите ни ще са налични, когато ни потрябват, в съответствие с нашите планове.

В тази статия ще разгледаме пет ключови предимства на онлайн депозитите, които комбинират силните страни на класическите банкови срочни депозити и възможностите, които предлагат модерните технологии за електронно банкиране.

Design by Despark - Website Design London