Уважаеми клиенти, с оглед на обявеното в страната извънредно положение, моля да ползвате за връзка с нас следните канали за комуникация: тел. 0700 11 004, имейл: customercare_bg@bnpparibas.com, както и електронното ни банкиране (за съществуващи клиенти). Препоръчваме ви да отложите посещенията в банковия салон. Благодарим за разбирането! От екипа на БНП Париба.

Новини | 27.03.2020

Covid-19: БНП Париба подпомага борбата срещу вируса и съдейства за смекчаване на икономическите последствия от епидемията

Училище по време на вирусна епидемия - образование във виртуална реалност

Новини | 12.03.2020

Училище по време на вирусна епидемия - образование във виртуална реалност

Епидемията от новия коронавирус COVID-19 доведе до затварянето на публичните пространства в Китай, Хонг Конг и други страни. С идването на грипната епидемия и извънредната ученическа ваканция у нас, няма как да не се замислим за това как институциите в източните страни успяват да се справят със загубените учебни часове по време на тази здравна криза. Отговорът: образование във виртуална реалност.

 

Пет причини да предпочетем „Депозити с бъдеще” на БНП Париба

#smartsaving  | 12.03.2020

Пет причини да предпочетем „Депозити с бъдеще” на БНП Париба

Изборът на банка за вашия срочен депозит следва да бъде добре обмислен. Включително с оглед на препоръките за ограничаване на физическия контакт с други хора в условия на вирусна епидемия. Във всеки случай имате верен избор с онлайн депозитите на БНП Париба. Прочетете повече за предимствата на „Депозити с бъдеще” и се погрижете за спестяванията си още днес.

Пролетен бонус за вашите спестявания

#smartsaving  | 02.03.2020

Пролетен бонус за вашите спестявания

От 1-ви март е в сила специалното ни пролетно предложение за допълнително лихвено възнаграждение към спестяванията ви: 50 лева бонус лихва. Ще ги получите като надбавка към лихвения процент, ако откриете онлайн депозит в БНП Париба до 22 март 2020 година. Предложението e валидно за нови и съществуващи клиенти, с нови депозити със срочност 12, 24 или 36 месеца с минимална стойност 4,000 лв.

Пет причини да предпочетем онлайн депозит

#smartsaving  | 27.02.2020

Пет причини да предпочетем онлайн депозит

Срочните депозити са една от най-сигурните възможности за управление на спестяванията, предоставящи оптимално съчетание между ликвидност и доходност. Те са чудесен начин да си гарантираме, че парите ни ще са налични, когато са ни необходими в съответствие с нашите планове. Какъвто и да е обемът на спестяванията ни, тази традиционна форма на инвестиция винаги си остава задължителна част от нашето спестовно портфолио.

Мартенички с кауза

Новини | 21.02.2020

Мартенички с кауза

С наближаването на 1-ви март екипът на БНП Париба реши да приветства наближаващата пролет със съвместна инициатива с Фондация „Дечица”. На 19 февруари салонът на банката се преобрази в импровизирана работилница, в която майстори бяха малки и големи.

Design by Despark - Website Design London