Новини | 23.11.2017

Зелен петък – #SmartSaving ден с БНП Париба

Събития | 04.10.2017

"Непал" - изложба на Костадин Жиков за Земята, която омагьосва

В салона на БНП Париба в столицата бе открита изложба живопис „НЕПАЛ”. Експозицията от 20 картини на Костадин Жиков е вдъхновена от величествените Хималаи и впечатления от мистичната красота на Изтока, които е натрупал по време на пътуването си през 2016 г.

#smartsaving от БНП Париба с интуитивен дизайн и 50 лв. бонус лихва

Новини | 29.08.2017

#smartsaving от БНП Париба с интуитивен дизайн и 50 лв. бонус лихва

Да се пазарува онлайн е удобно, а и изгодно – често ползваме добри отстъпки от търговците и  харчим само за предварително набелязани стоки. Оказва се, че пестенето онлайн също има своите предимства – става лесно и ни осигурява спокойствие и днес, и утре!

БНП Париба е най-добрата банка в корпоративния сегмент за 2017 г. според Euromoney

Събития | 11.07.2017

БНП Париба е най-добрата банка в корпоративния сегмент за 2017 г. според Euromoney

БНП Париба е отличена като „Най-добра банка в корпоративния сегмент” за 2017 г. в класацията „Награди за изключителни постижения” на престижното финансово издание Euromoney.

Световният приз е само едно от 6-те признания за БНП Париба, които включват и регионалната награда „Най-добра дигитална банка в Западна Европа”.

Изложба на Александър Вълчев: визуална провокация чрез различни изкуства

Новини | 01.06.2017

Изложба на Александър Вълчев: визуална провокация чрез различни изкуства

В салона на БНП Париба в София бе открита изложба на Александър Вълчев – едно ангажирано и търсещо потапяне във формите и пространството на скулптурата. Експозицията включва творби, част от изложбата на художника в галерия „Стубел“ през 2017 г. 

Успешният проект

Новини | 02.05.2017

Успешният проект "3Т - Тенис, Тийм, Талант" подготвя млади български тенис таланти

БНП Париба за втора поредна година подкрепя проекта "3Т - Тенис, Тийм, Талант", който помага на млади български таланти да се развиват и печелят силни международни турнири. Това е една от успешните инициативи на Българската федерация по тенис. Българските състезатели са доказали, че при подходящи условия за развитие и тренировка постигат забележителни резултати. България е сред 12 държави в света с представител в топ 50, както при мъжете, така и при жените.

Design by Despark - Website Design London