Събития | 11.07.2017

БНП Париба е най-добрата банка в корпоративния сегмент за 2017 г. според Euromoney

Изложба на Александър Вълчев: визуална провокация чрез различни изкуства

Новини | 01.06.2017

Изложба на Александър Вълчев: визуална провокация чрез различни изкуства

В салона на БНП Париба в София бе открита изложба на Александър Вълчев – едно ангажирано и търсещо потапяне във формите и пространството на скулптурата. Експозицията включва творби, част от изложбата на художника в галерия „Стубел“ през 2017 г. 

Успешният проект

Новини | 02.05.2017

Успешният проект "3Т - Тенис, Тийм, Талант" подготвя млади български тенис таланти

БНП Париба за втора поредна година подкрепя проекта "3Т - Тенис, Тийм, Талант", който помага на млади български таланти да се развиват и печелят силни международни турнири. Това е една от успешните инициативи на Българската федерация по тенис. Българските състезатели са доказали, че при подходящи условия за развитие и тренировка постигат забележителни резултати. България е сред 12 държави в света с представител в топ 50, както при мъжете, така и при жените.

„ДЕСТИНАЦИИ” – ИЗЛОЖБА ЖИВОПИС НА КАТРИН ТОМОВА

Събития | 10.04.2017

„ДЕСТИНАЦИИ” – ИЗЛОЖБА ЖИВОПИС НА КАТРИН ТОМОВА

В салона на БНП Париба в София бе открита изложба на Катрин Томова – едно артистично пътешествие из тайнствените територии на абстрактната живопис. Експозицията включва четири голямоформатни творби, част от изложбата на художничката „Дестинации“ в столичната галерия „Стубел“ през октомври 2016 г.

„Стиховете остават“ – изложба, посветена на съвременната българска поезия

Събития | 25.01.2017

„Стиховете остават“ – изложба, посветена на съвременната българска поезия

В салона на БНП Париба в София бе открита изложба „Стиховете остават”. Многопластовата експозиция с акцент върху съвременната българска поезия е проект на Дарик Радио, в партньорство с БНП Париба, с която се отбелязва 24 годишнината на радиото.

Събития | 02.12.2016

"Портретът на живота": фотографска изложба на хора с нарушено зрение

Фондация Графия представя фотографска изложба на хора с нарушено зрение, участници в обучение по сетивна фотография по проект „Камера Лусида“. Проектът се реализира с финансовата подкрепа на програма „Култура“ на Столична община, със съдействието на Софийска градска художествена галерия и в партньорство с БНП Париба.

Design by Despark - Website Design London