Уважаеми клиенти, с оглед на обявеното в страната извънредно положение, моля да ползвате за връзка с нас следните канали за комуникация: тел. 0700 11 004, имейл: customercare_bg@bnpparibas.com, както и електронното ни банкиране (за съществуващи клиенти). Препоръчваме ви да отложите посещенията в банковия салон. Благодарим за разбирането! От екипа на БНП Париба.

Депозити с бъдеще

Вижте нашите съвети и препоръки за сигурно и надеждно управление на вашите спестявания онлайн.
#STAYHOME

Научете повече
deposit

Защо БНП Париба?

Сигурността на първо място

Една от най-стабилните банки в света се грижи за спестяванията Ви.

Банка на годината

Изключително признание за над 20-годишния ни опит на българския пазар са наградите за най-добър чуждестранен банков клон, получени през 2014, 2015 и 2017 г.

Защо "Депозити с бъдеще"?

Откриване на депозит онлайн

Удобно разположени на дивана вкъщи или чрез таблета когато сте на път - вече е възможно да си направите нов депозит изцяло онлайн.

Атрактивни лихви

Една от банките с най-висок рейтинг в Европа Ви предлага атрактивни лихвени условия и изключително ниво на обслужване.

Промоционални депозити

Виж всички оферти

Често задавани въпроси

Мога ли да открия депозит онлайн?

Чрез нашата иновативна платформа "Депозити с бъдеще" можете да откриете депозит онлайн. Нужно е да ни изпратите своето Искане за откриване на клиент/депозит, което подлежи на одобрение, заедно с необходимите допълнителни документи, съгласно приложимите Общи условия на Банката. След приемането Ви като клиент следва да преведете сумата, която желаете да депозирате.

Гарантирани ли са влоговете в БНП Париба С.А. - клон София?

БНП Париба С.А. - клон София е клон на БНП Париба С.А., Франция и съответно влоговете се гарантират от Фондa за гарантиране на депозитите на Франция (Fonds de Garantie des Dépôts et de Résolution). Депозити, открити чрез дистанционно банкиране, също са гарантирани. Гарантирани са всички депозити, независимо от валутата, в която са сключени. Подробна информация за приложимата система за гарантиране на влоговете е публикувана на интернет страницата на Фонда www.garantiedesdepots.fr.

Design by Despark - Website Design London